Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/03/2020 08:57 - Fokkerij

Tobago embryo is topper op ET Auction!

Gisterenavond liep het eerste deel van de Spring Embryo Edition van ET Auction af. Tot ongeveer 20.00u kon er geboden worden op 17 exclusieve embryo’s uit merries die momenteel zelf nog te zien zijn op GP-niveau of die afstammen uit bewezen moederlijnen.

 

Zo werd de topper van de avond het embryo van Scuderia 1918 Tobago Z uit de merrie Evita Van ’t Zoggehof, de dochter van Golden Hawk die we kennen van onder het zadel van de Italiaan Lorenzo de Luca. Zij werd voor een bedrag van 32.000 euro verkocht naar Hongarije.

 

Met het embryo van Chacco Blue uit de merrie Grand Cru Van ‘t Hagenhof (Bentley Van De Heffinck) zagen we ook opnieuw de moederlijn van Usha Van ’t Roosakker naar boven komen. Dit embryo uit de halfzus van onder andere Erco Van ’t Roosakker (Darco) verhuist naar Rusland en dit voor een bedrag van 19.000 euro. De derde duurste in het rijtje was het embryo van Mylord Carthago uit de merrie Taiga De Champloue, de dochter van Diamant de Semilly en halfzus van onder andere Edwina Alexander’s Itôt du Chateau en Sultan du Chateau van Megane Moissonnier. Deze werd verkocht voor 16.000 euro.

 

De totale opbrengst van de 17 embryo’s was 230.500 euro wat het gemiddelde brengt op ruim 13.500 euro per embryo.

 

Klik hier voor de resultaten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions