Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/02/2020 14:22 - Algemeen

StuDutch organiseert eerste online veiling

StuDutch introduceert een nieuwe online veiling van ingevroren embryo’s en diepvriessperma, met als uitgangspunt het genetisch beste materiaal dat wereldwijd voorhanden is. De te veilen embryo’s hebben exclusieve hengsten als vader en komen uit de meest vooraanstaande moederlijnen in de sport. Via moderne voortplantingstechnieken, waaronder OPU en ICSI, stellen we deze bijzondere embryo’s beschikbaar voor eigenaren met ambities in de sport en fokkerij.    

 

Tijdens de eerste online veiling van StuDutch komen rietjes diepvriessperma van 20 tophengsten en 9 ingevroren embryo’s onder de virtuele veilinghamer. 

 

De embryo’s hebben de hengsten Chacco Blue, Carthago Z en Cornet Obolensky als vader en komen uit beroemde stammen, waar namen voorbijkomen als Van ’t Roosakker, De Muze, De Kreisker en Explosion W.     

 

De te veilen rietjes diepvriessperma kunnen ook voor de genoemde ICSI-techniek worden gebruikt en zijn afkomstig van hengsten als Baloubet du Rouet, Mr. Blue, Untouched, Quick Star, Cavalier Royale, Darco en For Pleasure. 

 

De eerste editie van de StuDutch online veiling loopt van 28 februari tot 2 maart. Bekijk de collectie hier.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions