Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2020 20:18 - Jumping

Thibault Philippaerts behoudt goede vorm!

Limburger Thibault Philippaerts is aan een goed concours bezig op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! Nadat hij donderdag al sterk voor de dag kwam met winst en een 3de plaats in de Gold 1.40m rubriek wist hij ook vanmiddag in de 1.45m hoge Longines Rankingproef voor het beste Belgisch resultaat te zorgen. Vergezeld van de 8-jarige Glassgo du Beaupre (Qody de Saint-Aubert) wist Philippaerts in een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen een tijd van 36.02 seconden neer te zetten wat hem een mooie 3de plaats opleverde.

 

Winst was er opnieuw voor de snelle Fransman Julien Epaillard. Die had de 11-jarige Jalanta P (Catalano) onder het zadel en wist de concurrentie opnieuw te verschalken met een finishtijd van 34.67 seconden. De Zwitserse nummer 1 van de wereld Steve Guerdat volgde op de 2de plaats. Hij finishte met de 9-jarige Albfuehren’s Maddox (Cohiba 1198) in 35.69 seconden en wist het zo dus nog sneller te doen dan Philippaerts.

 

Constant van Paesschen werd nog 4de met Isidoor van de Helle (Canturo), Jérôme Guery 7de met Bco Milton Z (Mylord Carthago), Karline de Brabander 8ste met Fantomas de Muze (Sandro Boy), Koen Vereecke 9de met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) en Celine Schoonbroodt-De Azevedo 10de met Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions