Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2020 07:49 - Jumping

Almeida en Kafka winnen in Gothenburg!

Ruim een week geleden raakte bekend dat gewezen Portugees Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida de stallen van Loewie Joppen gaat ruilen voor die van Eric Berkhof van team Audi. Een van de paarden die hij echter wel gaat blijven rijden in de 10-jarige BWP-gekeurde hengst Kafka V. Heffinck (Calvaro) van de familie Hamerlinck. Het duo sprong zich vorig jaar in de kijker met winst in de CSIO5* GP van Athene en ook gisterenavond volgde er opnieuw een overwinning. In het Zweedse Gothenburg waren zij namelijk de beste in de 1.45m hoge avondrubriek. Almeida stuurde de bruine hengst in deze speedclass rond in 59.11 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden.

 

Ook de 2de plaats kreeg een Belgische tint met de 11-jarige ruin Jenkins Ter Doorn (Numero Uno). Onder het zadel van de Zwitser Bryan Balsiger kwam hij over de meet in 59.63 seconden. De Duitser Michael Jung was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij bracht de 10-jarige Mill Creek Filippa K (For Contest) aan de meet in 60.07 seconden.

 

Wat de Belgische ruiters betreft wist enkel Wilm Vermeir zich in de prijzen te rijden. Hij zadelde de 12-jarige Car Love Epona B (Cardento VDL) en werd na ook een foutloze ronde 8ste.

 

TAGS   |   BRYAN BALSIGER   |   MICHAEL JUNG   |   RODRIGO ALMEIDA   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions