Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2020 23:01 - Jumping

Rachel Steffen scoort podiumplaats in Gent!

Helaas geen nieuwe Belgische zege vanavond tijdens de 1.45m hoofdrubriek op Flanders Horse Expo in Gent. 11 van de 69 combinaties slaagden erin om de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Rachel Steffen met de 11-jarige Calorie vh Marienshof Z, een dochter van Dirk Demeersman’s gewezen tophengst Clinton. Steffen wist in de barrage opnieuw de balken in de lepels te houden en wist met haar tijd van 42.53 seconden op de 3de plaats voor de beste Belgische prestatie te zorgen.

 

Als winnaar kregen we een wereldtopper met de Fransman Simon Delestre en zijn Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot). Hij wist in de barrage de tijd te stoppen op 40.32 seconden en was zo beduidend sneller dan de overige deelnemers. De in Nederland gevestigde Zweedse amazone Erika Lickhammer-Van Helmond wist hier de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Zij rekende op de 11-jarige Edette (Namelus R) die ze aan de met wist te brengen in 42.06 seconden.

 

Voor Christophe Vanderhasselt was er een 4de plaats met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof), voor Jens Vandenberk een 5de plaats met Faldiano (Heartbreaker), voor Koen De Waele een 6de plaats met Hilfiger Van T Amaldonk Z (Horion de Libersart), voor Joris Vergauwen een 7de plaats met Tresor D Arsouilles (Taran de la Pomme), voor Gilles Thomas een 9de plaats met La Luna Hidalgo J&F (Cabrio van de Heffinck), voor Davy Lannoo een 12de plaats met Jolie van de Bekemolen (Ugano Sitte), voor Dries Dekkers een 14de plaats met D&J Havanna (Griseldi), voor Wouter Devos een 15de plaats met Kadafi Van ’t Hof Van Payz (Winningmood Van De Arenberg), voor Andres Vereecke een 16de plaats met Diadarco Van Evendael (Diamant de Semilly), voor Gilles Nuytens een 17de plaats met Jade S (Diarado) en voor Isabel de Rycker een 18de plaats met Impuls Van De Heffinck (Cooper Van De Heffinck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions