Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2020 22:09 - Jumping

Zowel Hendrickx als Philips komen net tekort

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova kregen we vandaag opnieuw enkele Belgische overwinningen te zien, maar wat verderop in de Sunshine Tour wilde het vandaag net niet lukken voor onze landgenoten...

 

In de 1.50m hoge Big Tour D was het gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx die net naast de overwinning greep. Hendrickx rekende op zijn 13-jarige schimmelruin Bacardi les Hauts (Rexar du Houssoit), maar zijn tijd van 63.42 seconden bleek net niet voldoende om de het Belgische volklied te laten klinken.

 

Het was de Ier Jason Foley die roet in het eten wist te gooien. Hij stuurde de 10-jarige Castlefield Cass (Cassidee) naar de streep in 63.08 seconden en voorkwam zo dus een zege voor Hendrickx. En ook de 3de plaats kleurde Iers en hiervoor wist Michael G Duffy te zorgen. Duffy had de eveneens 10-jarige Flint T.s. (Corlensky G) onder het zadel die hij naar de meet wist te brengen in 66.16 seconden.

 

Ook Gudrun Patteet was hier een van de prijswinnaars. De GP-winnares van vorige week werd 10de met Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof).

 

Ook Ignace Philips De Vuyst komt tekort...

 

Eerder op de dag was het ook al net niet voor Ignace Philips De Vuyst in de 1.40m hoge Big Tour B rubriek. Vergezeld van de 8-jarige Modest Vd Vroente (Jokinal de Bornival) kwam hij in de 2de fase over de meet in 38.43 seconden.

 

Het was hier de Britse Alice Watson die de overwinning wist op te eisen met de 15-jarige Billy Lemon (Cevin Z). Watson wist de meet te bereiken in 37.44 seconden. Haar landgenote Kayleigh Watts vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de 10-jarige Kimosa van het Kritrahof (Chatman) en wist de klok te stoppen op 38.60 seconden.

 

 

TAGS   |   ALICE WATSON   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   IGNACE PHILIPS   |   JASON FOLEY   |   KAYLEIGH WATTS   |   MICHAEL G DUFFY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions