Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2020 19:58 - Jumping

Vincent Lambrecht beste Belg in GP Oliva!

Het hoogtepunt van de dag in het Spaanse Oliva was vandaag ongetwijfeld de CSI2* GP! Maar liefst 19 van de 56 combinaties wisten hierin een foutloze basisomloop af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Onder hen ook Vincent Lambrecht met de 10-jarige S&L Rocky (Lamm de Fetan). Lambrecht kreeg in de barrage een springfoutje, maar zijn tijd van 41.54 seconden wist hij op de 6de plaats voor de beste Belgische prestatie te zorgen.

 

Net als gisteren tijdens de Silver GP was het de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli die met de overwinning ging lopen. Zanotelli zadelde de 11-jarige merrie Sweet Tricia (Berlin) en wist in de barrage aan de meet te komen in 40.00 seconden. De andere podiumplaatsen gingen naar Frankrijk met op de 2de plaats Marie Demonte, die eerder deze week ook al enkele keren de prijzen wist te halen. Zij stuurde de 12-jarige Dindoctro (C Indoctro) naar een finishtijd van 40.49 seconden en wist daarmee haar landgenote Fanny Skalli achter zich te houden. Die kruiste met de 11-jarige Jonka-A (Cardento VDL) de meet in 41.18 seconden en wist zo dus beslag te leggen op de 3de plaats.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Elisa Strubbe met Ivory de Roulard (Kashmir Van Schuttershof) en een 12de plaats voor Constant van Paesschen met Isidoor van de Helle (Canturo).

 

TAGS   |   FANNY SKALLI   |   MARIE DEMONTE   |   MARLON ZANOTELLI   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions