Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
16/02/2020 19:16 - Jumping

Jeroen De Winter klopt Kim Thiry in Lier!

De slotdag van het internationale concours in Lier staat traditioneel in het teken van de CSI2* GP, maar de ruiters en amazones van de CSI2* competitie kwamen vanmorgen eerst nog aan de start in de Prijs John  Dheere, een 1.35m rubriek in 2 fasen. Daarin was het Jeroen De Winter die de overwinning in eigen land wist te houden. In het zadel van zijn inmiddels 14-jarige merrie Gretel S (Corland), met wie hij gisteren ook al op het podium stond, snelde hij in de 2de fase naar de meet in 24.96 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Het zilver bleef ook bij ons en daarvoor zorgde dan weer Kim Thiry met de 9-jarige Fausto (Dokkum De Rialfo). Thiry deed een meer dan verdienstelijke poging, maar kwam met zijn tijd van 25.89 seconden toch een kleine seconde tekort om De Winter van de troon te stoten. De Nederlander Doron Kuipers nam na het Belgische duo de 3de plaats voor zijn rekening. Hij had de eveneens 9- jarige Gallardo Csi (Ustinov) gezadeld met wie hij de klok stopte op 27.07 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Thierry Goffinet met Fatricia Van Beek (Clintord), een 6de plaats voor Gilles Thomas met Evita (Diamant de Semilly), een 7de plaats voor Bart Clarys met Tresor De Tonixe Z (Tonixe) en een 12de plaats voor Millar Van ’t Breemhof (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   DORON KUIPERS   |   GILLES THOMAS   |   KIM THIRY   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions