Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2020 23:56 - Jumping

Sterke start voor Ignace Philips De Vuyst!

Naast de Mediterrean Equestrian Tour van Oliva Nova en de CES Valencia Tour wordt er op Spaanse bodem sinds gisteren ook opnieuw gesprongen op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera. Onze landgenoot Ignace Philips De Vuyst was daar vanmorgen meteen een opvallende aanwezig en wist zich meteen in 2 rubrieken naar een podiumplaats te rijden.

 

In de 1.40m ochtendrubriek kwam hij aan de start met de 8-jarige Cortez Van ’t Klein Asdonk Z, een zoon van Cornet Obolensky. Philips wist alle balken netjes in de lepels te houden en nam de 3de plaats voor zijn rekening met een tijd van 58.96 seconden.

 

De winst moest hij aan zijn Zwitserse partner Jan Richard Philips laten. Die zat in het zadel van de 10-jarige Carla Colesta (Colestus) en was in 55.89 seconden beduidend sneller dan de concurrentie. En ook de Britse Kayleigh Watts wist het hier nog sneller te doen. Zij stuurde de 10-jarige Kimosa van het Kritrahof (Chatman) rond in 58.87 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Ook Gudrun Patteet was nog net een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze ronde 15de met haar Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof).

 

Opnieuw net niet...

 

Maar ook in de daaropvolgende 1.35m rubriek kwam Philips De Vuyst opnieuw sterk voor de dag, alleen was het ook hier net niet voldoende om voor een Belgische overwinning te zorgen. In het zadel van de 13-jarige Hanna Van HD (Nabab de Rêve) stopte hij de klok op 58.61 seconden en moest daarmee genoegen nemen met de 2de plaats.

 

Bovenaan zagen we de Fransman Pierre Alain Mortier, die de 10-jarige Antilope de Lara (Mylord Carthago) onder het zadel had. Hij zette de klok stil op 55.47 seconden waardoor ook hier de overwinning duidelijk was. De Britse Kayleigh Watts was dan weer goed voor de 3de plaats. Zij finishte met de 8-jarige Melvin VD Bisschop (Elvis Ter Putte) in 60.33 seconden.

 

Aiko Paridaen werd hier 4de met Crowing (e.t.) terwijl Gudrun Patteet plaats 14 voor haar rekening nam met No Mercy Van T Kamerveld Z (Norton D’Eole).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions