Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2020 23:24 - Jumping

Ook Koen Vereecke wint onder de Spaanse zon

Nadat de dag op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva vanmorgen als startte met een overwinning voor Virginie Thonon vogde er vanavond opnieuw een Belgische overwinning. In de Gold 1.40m rubriek was het namelijk Oost-Vlaming Koen Vereecke die bovenaan het podium mocht plaatsnemen met de 10-jarige Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly). Vereecke wist een tijd van 34.74 seconden op het scorebord  te brengen en zo de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Luis Marquez Mendez met de 9-jarige Bella des Causses (Luccianno). Hij had er 35.13 seconden voor nodig om de meet te bereiken en moest zo dus vrede nemen met de eerst ereplaats. De Française Marie Demonte was hier net als vanmorgen in de rubriek van Thonon 3de. Dit maal zat ze in het zadel van de 12-jarige Dindoctro (C Indoctro), die ze aan de meet bracht in 35.38 seconden.

 

Verder werd Thibeau Philippaerts nog 7de met Lucky Luke de Goedereede (Numero Uno), Celine Schoonbroodt-De Azevedo 13de met Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet) en Vincent Lambrecht 16de met S&L Rocky (Lamm de Fetan).

 

TAGS   |   KOEN VEREECKE   |   LUIS MARQUEZ MENDEZ   |   MARIE DEMONTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions