Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2020 22:14 - Jumping

Ochtendwinst voor Virginie Thonon in Oliva!

Na een weekje wedstrijdonderbreking wordt er deze week ook terug gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova! Nadat de jonge paarden gisteren en eergisten al in de baan verschenen was het vandaag ook de beurt aan de andere paarden om hun opwachting te maken. Virginie Thonon was daarbij meteen een goede start en schreef er met de 9-jarige Griet (Bugatti VDL) de Silver 1.35m rubriek op haar naam. Thonon snelde in deze speedclass naar de meet in 62.38 seconden en was zo maar liefst ruim 3 volle seconden sneller dan haar dichtste achtervolger.

 

En die eer was weggelegd voor de Fransman Philippe Leoni, die de 14-jarige Schwyz de La Cense (Jenne de La Cense) had gezadeld. Hij deed een verdienstelijke poging, maar moest met zijn tijd van 65.59 seconden duidelijk zijn meerder erkennen in onze landgenote. Ook plaats 3 kleurde hier Frans en daarvoor zorgde amazone Marie Demonte. Vergezeld van de 12-jarige Unzip d’Ick (Diamant de Semilly) kwam zij over de meet in 66.24 seconden.

 

Verder in het klassement zagen we nog een 6de plaats voor Axel Vandoorne met Jacarta (Larino), een 9de plaats voor Stijn Timmerman met Miss Marple (Ugano Sitte) en een 10de plaats voor Hendrik Denutte met Gucci van de Kranenburg (Flamenco Desemilly).

 

TAGS   |   MARIE DEMONTE   |   PHILIPPE LEONI   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions