Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/11/2020 11:29 - Jumping

Frenchy VDS verhuist naar Niels Bruynseels!

Door het vrije weekend op vijfsterrenniveau reizen er komend weekend ook heel wat kleppers van formaat af naar Lier voor het tweesterrenconcours in het Azelhof. Zo ook Niels Bruynseels, die er ook meteen met een nieuwe troef aan de start zal verschijnen. Hij krijgt namelijk van de familie van de Poel de nu 10-jarige Frenchy VDS ter beschikking.

 

Frenchy VDS is een Westfaals-gefokte merrie van Cornet Obolensky uit een Quidam de Rêvel moeder en maakte de afgelopen jaren het mooie weer onder het zadel van Vicky van de Poel. Vicky startte enkele jaren geleden gewoon in de rubrieken voor de jonge paarden, maar leidde haar helemaal op tot GP-niveau! Zo sprongen ze in 2018 naar een 4de plaats in de CSI2* GP van Mechelen, werden ze in oktober nog 2de in de CSI2* GP van Lier en behoorden ze in september ook bij de finalisten tijdens het Belgisch Kampioen voor Senioren in Lanaken.

 

Vicky van de Poel: “Voor mij persoonlijk is het beetje een dubbel gevoel, want ik verlies er natuurlijk mijn eerste paard mee momenteel. Maar door de grote concurrentie in België is het gewoon ontzettend moeilijk om mee te kunnen draaien om vijfsterniveau en we willen haar wel die kans geven. We zullen de volgende weken even bekijken hoe het loopt, maar als het een beetje meezit denk ik dat ze snel een goed en competitief team zullen zijn (lacht).”

 

TAGS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions