Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2020 22:05 - Jumping

Cyril Cools schittert ook in GP van Valencia

Met 2 overwinningen eerder deze week kon onze landgenoot Cyril Cools al bijzonder tevreden zijn over zijn week op de CES Valencia Tour in Spanje. Maar ook in de CSI3* GP kwam Cools vanmiddag weer bijzonder sterk voor de dag. In het zadel van de 9-jarige ruin Guitlermo (Tangelo Van De Zuuthoeve) wist hij zich samen met nog 11 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wist hij opnieuw de 0 op het scorebord  te houden, maar met zijn tijd van 43.81 seconden moest hij uiteindelijk genoegen nemen met de 5de plaats in het klassement.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Italiaan Giampiero Garofalo, die de 11-jarig Ezra Van W (Diarado) had gezadeld. Hij snelde naar een finishtijd van 39.86 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 40 seconden te houden. Hij kreeg op het podium het gezelschap van 2 Franse combinaties met op de 2de plaats amazone Aurelien Leroy en de 11-jarige Vendom d’Ick (Arko). Zij kruisten de meet in 41.55 seconden en hadden zo meer dan een volle seconde voorsprong op Aldrick Cherronnet. Die zat in het zadel van de 10-jarige hengst Kingston Van Paemel (Numero Uno), die we nog kennen van onder het zadel van Filip Lacus en die een halfbroer is van Cicero Z Van Paemel.

 

Naast Cyril Cools behoorden ook Cindy van der Straten en haar Chacco R (Chacco Blue) bij het groepje der barragisten. Zij wist wel alle balken in de lepels te houden, maar liep tegen een puntje voor tijd aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions