Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2020 18:58 - Jumping

Amerika boven in de CSI5* GP van Wellington!

De Amerikaanse ruiters hebben gisterenavond de CSI5* GP van het Winter Equestrian Festival in Wellington volledig naar hun hand weten te zetten!  Zo was de winst voor Mclain Ward met de 11-jarige merrie Noche de Ronda, een dochter van Quintender 2. In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen haalde Ward de eindmeet in 37.471 seconden en mocht daardoor bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de BWP-gefokte merrie Gazelle (Kashmir Van Schuttershof), die gereden werd door Kent Farrington. Zij kruisten de meet in 39.516 seconden en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in Ward. De 3de plaats was voor de Canadees Eric Lamaze, die opnieuw kon rekenen op de 14-jarige Chacco Kid (Chacco Blue). Lamaze en het fokproduct van Paul Schockemöhle wisten de klok dan weer te stoppen op 39.698 seconden.

 

Met Karlin van ’t Vennehof (Fantomas de Muze) onder de Ier Shane Sweetnam, Just A Gamble (Toulon) onder het zadel van Adrienne Sternlicht en Koss van Heiste (Breemeersen Adorado) onder Conor Swail zagen we trouwens nog 3 Belgisch gefokte paarden in de barrage.

 

TAGS   |   ERIC LAMAZE   |   KENT FARRINGTON   |   MCLAIN WARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions