Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2020 18:37 - Jumping

Frédéric Mariën koopt Jaloubet des Peupliers

De PAVO Hengstencompetitie is er niet alleen om de hengsten voor te stellen aan de fokkers met het oog op het aankomende dekseizoen, het brengt hier een daar ook wel wat handel met zich mee. Zo liet Limburger Frédéric Mariën ons weten dat hij en Paulien Schepers geïnvesteerd hebben in de hengst Jaloubet Des Peupliers, die tot heden te zien was onder het zadel van Frederik Dekens.

 

Jaloubet des Peupliers is een zoon van Baloubet du Rouet uit een Verdi moeder en werd gefokt door Christian Meunier. Als 3-jarige werd hij dan door Frederik en Erik Dekens voorgesteld op de SBS Hengstenkeuring in Gesves waar hij meteen werd goedgekeurd voor de dekdienst. Vorig jaar was hij onder het zadel van Frederik Dekens ook bijzonder succesvol in de PAVO Hengstencompetitie en werd hij een van de 15 eindwinnaars bij de 4-jarigen. Voor Frederik en Erik het moment om hem zelf aan te kopen.

 

Maar ook dit jaar bij de 5-jarigen maakte het duo een uitstekende start. Zo zorgden ze zowel tijdens de 1ste als tijdens de 2de manche voor een foutloze omloop waarna er opnieuw vraag kwam achter de bruine hengst. En zo zal het vanaf de 3de manche in Gent dus niet Frederik Dekens, maar wel zijn naamgenoot Frédéric Mariën zijn die in het zadel zit van Jaloubet des Peupliers.  

 

Foto's :
TAGS   |   FREDERIC MARIEN   |   FREDERIK DEKENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions