Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2020 19:41 - Jumping

Goodin blijft Ahlmann voor in WC Sharjah!

Terwijl de Wereldbekerwedstrijd van Bordeaux vanavond nog op het programma staat werd die van Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten reeds vanmiddag afgewerkt. Daarin was het de Australiër Bruce Goodin die met de overwinning ging lopen. Goodin zat in het zadel van de 12-jarige Backatorps Danny V (Quasimodo Z) en wist in een 15-koppige barrage de concurrentie het nakijken te geven nadat hij de klok wist te stoppen op 34.68 seconden.

 

Het zilver was voor de Duitser Christian Ahlmann met zijn 9-jarige Solid Gold Z, de zoon van Stakkato Gold met wie hij in 2018 Wereldkampioen werd bij de 7-jarige paarden! Ahlmann deed een ultieme poging, maar kwam met zijn tijd van 35.27 seconden toch ruim een halve seconde tekort om de overwinning op te eisen. De in ons land gevestigde Egyptenaar Abdel Saïd vervolledigde het podium op de 3de plaats. Saïd, die  vorige week even terug in ons land was voor de tweesterrenwedstrijd van Opglabbeek, stuurde de 10-jarige Alanine de Vains (Allegreto) naar de meet in 35.30 seconden.

 

De Brit Chad Fellows met Vinci de Beaufour (Diamant de Semilly) en de Duitser Holger Wulschner met Casirus (Casiro 3) waren de andere laureaten in de top 5!  

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   BRUCE GOODIN   |   CHRISTIAN AHLMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions