Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2020 21:38 - Jumping

Opnieuw Belgisch succes op Spaanse Bodem!

Met in totaal 325 combinaties aan de start werd er ook vandaag weer druk gesprongen onder de Spaanse zon op de CES Valencia Tour. Daarbij was er ook opnieuw plaats voor Belgisch succes met overwinningen voor zowel Bunoit Moeskops als voor Cyril Cools.

 

Cyril Cools zorgde vanmorgen voor de eerste Belgisch overwinning toen hij met de 12-jarige Leon Jh Z (Lord Z) de 1.30m rubriek op zijn naam wist te schrijven. Hij kruiste de meet in 55.40 seconden en liet zo dus het Belgische volkslied opnieuw weerklinken. Maar ook de 2de plaats kleurde hier Belgisch en daarvoor zorgde dan weer Nadège Janssen. Die had de 15-jarige ruin Rolls D Elbe (Luccianno) onder het zadel en deed er in 55.78 seconden net iets langzamer over dan Cools. Verder was ook Mike van Belle opnieuw in goeden doen. Hij werd hier 4de met Frauke Van’T Hagenhof Z (Figo de Muze) en 6de met Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z).

 

Moeskops

 

Bunoit Moeskops wist vanmiddag dan weer de rubriek voor de 6-jarige paarden op zijn naam te schrijven. In het zadel van de BWP-gefokte merrie Ofaline V/H Haneweehof (Cardento VDL – F: Hanewee-Hof) wist hij het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met zijn tijd van 26.59 seconden wist hij de overige 19 deelnemers op afstand te houden. Ook Maxime Harmegnies was hier een van de prijswinnaars met Aconzina PS (Action Breaker). Ook hij wist het dubbel foutloos te doen en werd met zijn finishtijd van 33.28 seconden 7de.

 

Voor Moeskops eindigde de dag ook nog met een klassering in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Hij zadelde net als gisteren de 10-jarige Kiarado (Diarado) en ook net als gisteren werd hij hiermee 6de.

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   CYRIL COOLS   |   MAXIME HARMEGNIES   |   MIKE VAN BELLE   |   NADEGE JANSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions