Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/06/2020 21:52 - Jumping

Moeskops scoort in hoofdrubriek Valencia!

Terwijl er een weekje pauze is op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova wordt er iets verderop op de CES Valencia Tour deze week wel gewoon gesprongen. Bunoit Moeskops is daar nog steeds aan het werk en die wist zich vanmiddag in de prijzen te rijden in de 1.45m hoge hoofdrubriek van de CSI3* competitie. Moeskops, die ook vorige week al sterk voor de dag kwam, zadelde opnieuw zijn 10-jarige Kiarado (Diarado) en wist beslag te leggen op  de 6de plaats na een finishtijd van 61.44 seconden.

 

Winst was er voor de Italiaan Filippo Marco Bologni, die vergezeld was van de Diplomat, een zoon van Kashmir Van Schuttershof uit de fokkerij van Nele Claeys. Hij wist de klok te stoppen op 58.98 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden. 

 

De Brit Graham Babes volgde Bologni op de 2de plaats. In het zadel van de 14-jarige Boucheron (Valentino) kwam hij binnen in 59.46 seconden en wist zo de Fransman Patrice Delaveau nipt voor te blijven. Die klokte met de 9-jarige Bugs Bunny d’Authuit Hdc (Quick Star) af in 59.75 seconden wat hem de 3de plaats opleverde.

 

Sterke Mike van Belle!

 

Eerder op de dag was Mike van Belle ook al in uitstekende doen en wist hij 2 overwinningen op zijn palmares te schrijven. Zo won hij de rubriek voor de 5-jarige paarden met de BWP-gekeurde hengst Cobolensky Z (Cornet Obolensky) terwijl in de 1.30m rubriek de beste was met zijn Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions