Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2020 21:50 - Jumping

Annelies Vorsselmans 5de in GP Offenburg!

Terwijl de meeste landgenoten deze week aan het werk waren in het Sentower Park of op Spaanse bodem reisde Annelies Vorsselmans als enige landgenote af naar Duitsland voor het tweesterrenconcours van Offenburg. Nadat ze zich gisteren al een keer in de prijzen wist te rijden in de rubriek voor de 7-jarige paarden hield ze het beste echter voor vandaag in de afsluitende CSI2* GP! Vorsselmans zadelde voor die GP haar 14-jarige Wilandro (Unistar) en wist zich samen met nog 12 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin slaagde ze er opnieuw in op de 0 op het scorebord te houden en wist ze na een finishtijd van 38.73 seconden beslag te leggen op een mooie 5de plaats.

 

Het waren de Zwitserse combinaties die wisten te domineren met op kop Niklaus Rutschi. Die zat in het zadel van de 10-jarige Quinao de Chandor Z (Qlassic Bois Margot) en was de concurrentie te snel af nadat hij de chrono wist te stoppen op 36.57 seconden.

 

Annina Züger volgde haar landgenoot dan weer op de 2de plaats. Zij haalde de eindmeet in 37.12 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 11-jarige PB Douglass Chavannais (Cicero Z Van Paemel). De Fransman Jacques Helmlinger tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij wist met de 13-jarige Tonic des Mets (Ogrion des Champs) te finishen in 37.17 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions