Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2020 21:35 - Jumping

Bunoit Moeskopt scoort in GP van Valencia!

Ze waren met 78 die vanmiddag aan de start verschenen van de CSI2* GP op de CES Valencia Tour in Spanje. 12 van hen wisten daarin de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich te plaatsen voor de barrage. Daarbij hoorde met Bunoit Moeskops en zijn 10-jarige Kiarado (Diarado) ook één landgenoot. Moeskops wist ook in de barrage alle balken netjes in de lepels te houden en strandde uiteindelijk op de 5de plaats na een finishtijd van 42.42 seconden.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Fransman Guillaume Batillat met de 14-jarig Baby Love (Lupicor). Hij wist de finish te bereiken in 40.27 seconden en zo de concurrentie op een afstand te houden. 

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Armando Trapote en de 10-jairge Tinkerbell (Chacco Blue). Trapote snelde naar de meet in 40.33 seconden en kwam zo dus nipt tekort op voor een Spaanse GP-zege te zorgen. Vijfsterruiter Eduardo Alvarez Aznar tenslotte wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij zat in het zadel van de eveneens 10-jarige Mogambo (Diamant de Semilly) en wist de klok te stoppen op 40.55 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions