Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2020 18:19 - Jumping

PHC Lier: Thibeau Spits en Nono winnen de 7j

Last but nog least was er vanmiddag in het Azelhof de 2de manche van de PAVO Hengstencompetitie voor de 7-jarigen. Het werd een strijd op het scherpst van de snee met als uiteindelijke winnaar de jonge Thibeau Spits, die zich tijdens de 1ste manche nog moest laten vervangen door zijn neef Jeroen De Winter. Nu zat hij zelf terug in het zadel van zijn Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte – F: De Beck-Geerts) en wist hij de winst binnen te halen na een finishtijd van 30.41 seconden.

 

Veel overschot had het VLP-Talent van 2019 echter niet, want helemaal op het einde werd het nog even razendspannend. De Nederlander Bart Lips, die 2 weken geleden nog de 1ste manche wist te winnen, kwam als allerlaatste in de ring met Cassago II (Casall ASK – F: M. van de Bruggen). Lips haalde opnieuw alles uit de kast, maar kwam uiteindelijk 1 honderdste van een seconde tekort op Spits van de troon te stoten. Lips blijft wel leider in de tussenstand. De 3de plaats ging naar James Peeters en Nadal Hero & DB (Kannan – F: Jumpers & D.B. Horses Hero), die 2 weken geleden ook al bij de barragisten behoorden en die enkele weken geleden ook al wisten te schitteren tijdens Jumping Mechelen. Peeters kwam vroeg in de proef aan de start en zette de toon met een finishtijd van 31.23 seconden.

 

Na haar 3de plaats tijdens de 1ste manche was er nu een 4de plaats voor Stephex-amazone Kendra Claricia Brinkop met Nector Vd Bisschop (Echo Van ’t Spieveld – F: Stal den Bisschop), die enkele weken geleden naar Wolvertem verhuisde. Zij haalden vandaag de meet in 32.00 seconden en springen daardoor naar een 2de plaats in de tussenstand. De 5de plaats tenslotte was vandaag voor Jeroen Appelen met Nero de Semilly N. (Diamant de Semilly – F: Ludwig Neyt), die in september nog brons wist te behalen tijdens het WK in Zangersheide. Zij deden het ook dubbel foutloos en stopten de klok op 33.42 seconden.

 

Klik hier voor alle foto's! 

 

TAGS   |   BART LIPS   |   JAMES PEETERS   |   JEROEN APPELEN   |   KENDRA CLARICIA BRINKOP   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions