Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2020 15:48 - Jumping

PHC Lier: 34 foutlozen bij de 5-jarigen!

Na de 4-jarige hengsten zagen we in het Azelhof  vanaf het middaguur ook de 5-jarige hengsten opnieuw in de ring verschijnen om aan hun 2de manche van het seizoen te beginnen. We zagen opnieuw veel kwaliteit, al bleek ook hier de wit-blauw-groene dubbelsprong voor verschillende combinaties de spelbreker te zijn en ook de toegestane tijd was niet voor iedereen haalbaar.  

 

34 van de 66 combinaties die aan de start verschenen slaagden erin om de 0 op het scorebord te houden en deze manche dus foutloos af te leggen. 23 van hen wisten dit ook twee weken geleden tijdens de eerste manche al te doen en gaan daardoor samen aan de leiding.

 

Tim Van den Broeck is daarbij de enige die nog met 2 hengsten mee aan de leiding staat. Hij wist het opnieuw foutloos te doen met de hengsten Parfait van het Schaeck (Comme Il Faut 5) en Cazan van het Schaeck (Comme Il Faut 5), 2 producten uit de fokkerij van Perry De Winter. Maar ook Bertrand Genin met Jasqo du Bourgbecq (Balou du Rouet – F: Benoit Devillers) en Bart Anthonissen met Peter-Pan (Tangelo Van De Zuuthoeve – F: Bart Anthonissen), die vorig jaar tot de eindwinnaars behoorden bij de 4-jarigen, zijn bij de 23 dubbel foutlozen.

 

Klik hier voor alle foto's! 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions