Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2020 14:21 - Jumping

PHC Lier: 42 foutlozen bij de 4-jarigen!

De PAVO Hengstencompetitie op zondagochtend, het is eens wat anders dan wat we normaal gewoon zijn. Voor deze 2de manche van het seizoen waren we vanmorgen opnieuw te gast in het Azelhof in Lier, waar de 4-jarige hengsten vanaf 09.30u opnieuw hun opwachting maakten.  

 

Het niveau tijdens deze 2de manche lag wel al beduidend hoger dan tijdens de 1ste manche vorige maand. Enkele combinaties kwamen wat in de problemen in de dubbelsprong, maar je zag dat het voor de meesten vandaag al net iets gemakkelijker en vlotter liep dan vorige keer. Van de 64 hengsten die vandaag in de ring verschenen wisten er maar liefst 42 de omloop foutloos af te leggen, wat wil zeggen 2 op 3. Tijdens de 1ste manche zaten we nog aan 1 op 2.

 

Van die 42 die het vandaag foutloos wisten te doen waren er 17 die dat ook tijdens de 1ste manche al wisten te doen. Zij scoorden allen dus opnieuw 61 punten en blijven aan de leiding met het maximum. Onder hen ook Jorik Vervoort met Quatre Mai-L (Corydon van T&L – F: Louis Lenaerts), de kampioen van de 3de fase van de BWP Keuring van vorig jaar. Vervoort had met Thio van T&L (Toulon – F: Dirk Dassel) trouwens nog een 2de hengst die het al voor de tweede keer foutloos wist te doen.

 

Verder staat ook Bob Janssens nog met 2 hengsten bovenaan het klassement. Hij wist het opnieuw foutloos te doen met Cas van ’t Gebergte (Cicero Z Van Paemel – F: Brigitte Heynen) en Easy Call de Muze Z (Elvis Ter Putte – F: Joris De Brabander).

 

Klik hier voor alle foto's! 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions