Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2020 22:45 - Jumping

Cyril Cools grijpt naast nieuwe overwinning.

Vorige week zaterdag wist hij de hoofdrubriek nog te winnen in Valencia, maar Cyril Cools heeft die prestatie vanmiddag net niet kunnen herhalen... In de 1.40m hoofdrubriek wist hij zich in het zadel van de 8-jarige Che de Kezeg Z (London) samen met nog 24 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij het opnieuw foutloos te houden, maar zijn tijd van 39.33 seconden was net niet voldoende om een nieuwe overwinning aan zijn palmares toe te voegen.

 

Het was de Fransman Patrice Delaveau die roet in het eten wist te gooien. Hij stuurde de 9-jarige Bugs Bunny d'Authuit Hdc (Quick Star) naar de meet in 38.63 seconden en mocht zo de overwinning op zak steken. Ook de 3de plaats kleurde Frans en daarvoor zorgde Alexis Deroubaix. Hij haalde met de 14-jarige Secret du Pays d'Auge (Quick Star) de meet in 39.87 seconden en mocht daardoor ook mee op het podium plaatsnemen.

 

Bjorn Vandenbossche werd nog 11de met W-Helios Vd Lindehoeve Z (Weldon d’05).

 

TAGS   |   ALEXIS DEROUBAIX   |   CYRIL COOLS   |   PATRICE DELAVEAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions