Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2020 22:22 - Jumping

Jérôme Guery wint de Silver GP van Oliva!

Vanmorgen klonk in Oliva het Belgische volkslied al voor Fabienne Daigneux-Lange, maar ook in de Silver GP kregen we vanmiddag een Belgische overwinning! Het was namelijk Jérôme Guery die er de beste was met de 9-jarige merrie Fais Toi Belle du Seigneur (Baltik Sitte). In een 7-koppige barrage snelde Guery naar een finishtijd van 34.65 seconden en had daarmee bijna een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Canadees Kara Chad was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Guery. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Firefly W (Nabab de Rêve) en wist een tijd van 35.60 seconden op het scorebord te brengen. Ook mee op het podium stond de Italiaan Francesco Turturiello. Hij kruiste met de eveneens 10-jarige Diraba (Diarado) de meet in 36.09 seconden.

 

Net naast het podium zagen we Fabienne Daigneux-Lange, die ditmaal haar 12-jarige merrie Urfee des Luthiers (Heartbreaker) had gezadel. Hij hield ook de balken netjes in de lepels en dit in een tijd van 36.66 seconden. Nicola Philippaerts werd nog 9de met Curious Friday (Cardento VDL) terwijl er voor broer Olivier een 16de plaats was met Karoline Of Ballmore (Diarado). Beide broers liepen in de basisomloop tegen een strafpuntje voor tijd aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions