Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2020 11:41 - Algemeen

NANO GESTABILISEERDE PAARDENBODEMTECHNOLOGIE

De toplaag van diverse paardenbodems wordt steeds verder geoptimaliseerd.

 

Om paarden optimaal comfort te bieden tijdens het trainen en bijvoorbeeld het landen na hoge hindernissen is het belangrijk een optimale afschuifspanning te realiseren zonder daarbij te diep in het zand te gaan.

 

Ons nieuwe systeem heeft een door middel van nano mineralen gestabiliseerde zandstructuur. Het voordeel hiervan is een goede afrol bij het lopen en/of landen waardoor er minder gevaar op blessures is.

 

De nanobodem is zodanig samengesteld dat de microporeuze mineralen als het ware een waterfilm rond iedere zandkorrel leggen (zie foto). Hierdoor wordt de stabiliteit en de vochthuishouding geregeld.

 

Reeds een aantal bekende stallen hebben reeds met succes in deze bodem geïnvesteerd oa. Jos Lansink sporthorses, Stal van Mierlo, Stal Gilles Dunon, … etc.

 

Voor verdere informatie kan u steeds contact opnemen met DP-Minerals, tel: 0476715162 of e-mail: dirk.palmans@hotmail.com.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions