Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2020 23:40 - Jumping

Winst voor Nicola Philippaerts in Oliva!

Met in totaal 9 rubrieken op het programma was het ook vandaag weer een drukke dag op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova! Maar de Belgen waren opnieuw in goede doen den de Gold 1.40m rubriek leverde op de middag ook opnieuw een Belgische overwinning op. Het was namelijk Nicola Philippaerts die er de beste was met de 8-jarige Khan Vd Kattevennen Z, een zoon van Kannan uit de fokkerij van wijlen Leon Spronken. Philippaerts zette in deze speedclass een tijd van 60.06 seconden  op het scorebord en mocht daarmee bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die met zijn stal gevestigd in ons land. Hi had de 9-jarige Quatinka (Frh Quaid) gezadeld en wist de klok dan weer te stoppen op 61.41 seconden. De 3de plaats was dan weer opnieuw voor ons land. Jérôme Guery snelde met de 9-jarige Fais Toi Belle du Seigneur (Baltik Sitte) naar een finishtijd van 61.59 seconden had zo dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Verder in het klassement was er nog een 6de plaats voor Virginie Thonon met Tristan Horta Z (Tarzan de la Pomme), een 11de plaats voor Jerome Schmidt met Elektra Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof), een 14de plaats voor Maxime Harmegnies met Easy Boy (Tangelo Van De Zuuthoeve) en een 15de plaats voor Constant van Paesschen met Garado V.B. (Hunters Scendix).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   MARLON ZANOTELLI   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions