Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2020 23:24 - Jumping

Cyril Cools scoort ook in CSI2* GP Valencia!

Nadat hij er gisteren al de 1.40m hoofrubriek wist te winnen heeft onze landgenoot Cyril Cools vanmiddag ook weten te scoren in de CSI2* GP van de CES Valencia Tour! Cools en zijn 9-jarige ruin Guitlermo (Tangelo Van De Zuuthoeve) wisten het in een 10-koppige barrage opnieuw foutloos te houden en wisten beslag te leggen op de 3de plaats nadat de eindmeet bereikten in 39.40 seconden.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Italiaan Luca Maria Moneta, die de inmiddels 19-jarige ruin Neptune Brecourt (Cavalor Cumano) onder het zadel had. Zij wisten de klok te stoppen op 39.15 seconden en zo de concurrentie op afstand te houden. Verder wist ook de Spaanse Laura Roquet Puignero het nog sneller te doen dan Cools. Zij kruiste met de 13-jarige Sandi Puigroq (Diamant de Semilly) de meet in 39.26 seconden wat haar de 2de plaats opleverde.

 

Cools wist zich verder ook met de 8-jairge Che de Kezeg Z (London) nog te plaatsen voor de barrage. Ditmaal kreeg hij een springfout waardoor hij vrede moest nemen met plaats 9.

 

TAGS   |   CYRIL COOLS   |   LAURA ROQUET PUIGNERO   |   LUCA MARIA MONETA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions