Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2020 08:10 - Jumping

Annelies Vorsselmans 6de in GP Amsterdam!

De Belgische delegatie had gisteren iets met de 6de plaats tijdens Jumping Amsterdam. Nadat eerder op de avond Pieter Clemens en Simon Morssikhof als voor een 6de plaats wisten te zorgen kleurde ook de 6de plaats in de Grote Prijs van Amsterdam gisterenavond zwart-geel-rood. Het was namelijk Annelies Vorsselmans die hiervoor wist te zorgen met haar 14-jarige topper Wilandro (Unistar). In een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen reed zij een simpele vlotte ronde en haalde uiteindelijk de eindmeet in 32.64 seconden.

 

De overwinning ging naar de snelle Fransman Julien Epaillard, die de 13-jarige Toupie de la  Roque (Kannan) gezadeld had. Epaillard, die ook eind vorige maand tijdens jumping Mechelen al bijzonder sterk voor de dag kwam met een 2de plaats in de Grote Prijs en een 7de plaats in de wereldbeker, snelde over de finishlijn in 29.58 seconden en mocht daarmee een nieuwe overwinning aan zijn palmares toevoegen.

 

Hij verdrong daarmee de Duitser Marcus Ehning naar de 2de plaats... Die had met de 12-jarige A la Carte NRW (Abke 4) een tijd van 29.69 seconden neergezet, maar het bleek dus niet voldoende voor de overwinning. De Britse Holly Smith vervolledigde beiden heren op het podium op de 3de plaats. Zij had met de eveneens 12-jarige Denver (Memphis) de klok weten te stoppen op 31.06 seconden.

 

Naast Annelies Vorsselmans was ook Jos Verlooy erbij in de barrage. Hij kreeg met de 10-jarige Fabregas (Zambesi TN) echter een springfout en werd finaal 9de.

 

TAGS   |   ANNELIES VORSSELMANS   |   HOLLY SMITH   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARCUS EHNING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions