Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2020 23:01 - Jumping

Cyril Cools wint hoofdrubriek Valencia!

Onder de Spaanse zon wordt er deze week naast de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva ook gesprongen op de CES Valencia Tour. Daar kreeg de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie vanmiddag een Belgische overwinning dankzij Cyril Cools en de 9-jarige ruin Guitlermo (Tangelo Van De Zuuthoeve). Cools, die eerder op de dag ook al de rubriek voor de 5-jarie paarden wist te winnen zette in een 7-koppige barrage een tijd van 38.80 seconden op het scorebord en liet zo het Belgische volkslied weerklinken.

 

De 2de plaats was voor de Spanjaar Mariano Martinez Bastida, die de 10-jarige Clartoon (Carthago) onder het zadel had. Zij hadden er 39.17 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Bjorn Vandenbossche. Die stuurde de 13-jarige W-Helios Vd Lindehoeve Z naar de meet in 41.21 seconden en bouwde zo dus mee aan het Belgische succes.

 

Nadège Janssen kreeg met Cherie (Clarimo) een fout in de basisomloop en werd zo nog 12de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions