Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2020 23:02 - Jumping

Alexander Housen schittert in de Peelbergen!

Bij onze Noorderburen gaat de meeste aandacht dit weekend natuurlijk naar de Wereldbeker van Jumping Amsterdam, maar ook in het Hippisch Centrum de Peelbergen in Kronenberg wordt er dit weekend opnieuw internationaal gesprongen. Daar wist Limburger Alexander Housen vanavond voor een mooie prestatie te zorgen in de 1.45m hoofdrubriek. In het zadel van de 10-jarige merrie Cassandra Hsp (Sandro Boy) wist hij zich samen met nog 15 anderen te plaatsen voor de barrage en daarin wist hij uiteindelijk beslag te leggen op de 2de plaats nadat hij een finishtijd van 33.24 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Winst was er voor de Duitse amazone Angelique Rüsen, die rijdt voor de stal van Christian Ahlmann. Zij had de 10-jarige Atomic Z (Cavalor Cumano), die eerder deze maand in Basel nog een keer 3de werd met Ahlmann, onder het zadel en wist de concurrentie te verschalken met haar finishtijd van 32.48 seconden. Op de 3de plaats kregen we met Katrin Eckermann nog een Duitse amazone. Eckermann, die in september in Lanaken nog wereldkampioen werd bij de 6-jarigen, zat in het zadel van de 10-jarige Cornwell (Cornado Nrw) en kruiste de meet dan weer in 33.34 seconden.

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   ANGELIQUE RüSEN   |   KATRIN ECKERMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions