Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/01/2020 21:57 - Jumping

Vanderhasselt en Stalpaert op het podium!

Nadat er vanmorgen in het Lierse Azelhof opnieuw gestart werd met de rubrieken voor de jonge paarden stond rond de klok van 10.30u de eerste CSI2* rubriek van de dag op het programma, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden. Die leverde helaas geen Belgische overwinning op, maar wel podiumplaatsen voor zowel Yves Vanderhasselt als Gaetan Stalpaert.

 

Vanderhasselt deed dat met de 10-jarige Kigali Van Het Lambroeck, de zoon van Diamant de Semilly uit de fokkerij van Dorothy De Winne. Het duo snelde in de 2de fase door de meet in 27.96 seconden en kwam daarmee net tekort om voor een nieuwe Belgische overwinning  te zorgen. Gaetan Stalpaert werd dan weer 3de met de 9-jarige Largo De Brinco (Cardento VDL). Zij kruisten de meet in 28.30 seconden en mochten zo dus ook mee op het podium plaatsnemen.

 

De winst moeste ze echter laten aan de Ier Ivan Dalton, de partner van onze landgenote Sophie Geurt. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Devil D Z (Deauville van T&L) en wist een chronotijd van 27.17 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder in de top 10 zagen we nog Wilm Vermeir met Eyecatcher Of Two Notes Z (Emilion), Guy Beyers met Mithras de Regor (Elvis Ter Putte), opnieuw Yves Vanderhasselt, ditmaal met Hetman Of Colors (Calvaro) en Bart Clarys met Katinka V.h. Blondveld (Contact Van de Heffinck)

 

TAGS   |   GAETAN STALPAERT   |   IVAN DALTON   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions