Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/01/2020 23:43 - Jumping

Bart Clarys triomfeert in het Azelhof!

De openingsdag in het Lierse Azelhof werd vanavond afgesloten met de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie. Ook hier kreeg men een Belgische winnaar dankzij Bart Clarys en zijn 11-jarige topper Joie de Toulon (Toulon). Clarys wist in deze rubriek rechtstreeks op tijd een tijd van 62.46 seconden op het scorebord te brengen en zorgde zo na Thibeau Spits eerder op de dag opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaat was voor Vincent Zacharia Bourguignon, die lang voor ons land reed maar tegenwoordig uitkomt voor Marokko. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Cascabel (Cassini I) en had er 63.53 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De Brit Spencer Roe nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met de 10-jarige Flock (Spartacus) in 63.96 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Voor Frédéric Vernaet was er nog een 9de plaats met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck), voor Jeroen de Winter een 12de plaats met L’ Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly), voor Frederic Mariën een 15de plaats met Paullo Z (President), voor Joep Wenselaers een 16de plaats met Eleonor DC-DM (Bamako de Muze) en voor Gilles Thomas een 20ste plaats met Edison Van Schutterhof (Darco).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   SPENCER ROE   |   VINCENT BOURGUIGNON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions