Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/01/2020 23:24 - Jumping

Rachel Steffen start goed in Kronenberg!

Terwijl het in eigen land dit weekend verzamelen is in het Lierse Azelhof belooft het een druk weekend bij onze Nooderburen, waar er naast de Wereldbeker van Amsterdam ook opnieuw internationaal gesprongen wordt in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg. Daar wist onze landgenote Rachel Steffen zich vanmiddag in de prijzen te springen in de Prijs Heritage Products, de 1.40m hoge Qualiefer voor de Medium Tour Final. Steffen zadelde de 11-jarie Calorie Vh Marienshof Z (Clinton) en wist de 3de plaats voor haar rekening te nemen nadat ze in de tweede fase over de meet kwam in 28.59 seconden.

 

Bovenaan dat klassement kregen we de Zweedse amazone Sofia Kroon, die met de 9-jarige Laure van de Kakebeek (Zilverstar T) van fokker Henri Brebels een Belgisch paard onder het zadel had. Kroon wist de klok te stoppen op 28.24 seconden en was zo sneller dan de overige 89 deelnemers. De Duitser Michael Jung volgde Kroon op de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Chasandra (Sandro Boy) en kruist de meet in 28.56 seconden.

 

TAGS   |   MICHAEL JUNG   |   RACHEL STEFFEN   |   SOFIA KROON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions