Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2020 22:37 - Jumping

Ook Jerome Schmidt wint onder de Spaanse zon

De Belgische ruiters waren in bloedvorm vandaag op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova, want na de ochtendwinst van Gregory Wathelet volgde er net voor de middag nog een tweede Belgische zege! In de Gold 1.40m rubriek was het namelijk Jerome Schmidt die de beste was met de schimmelmerrie Etoille, een dochter van Corlenkshy G. In een barrage waarvoor zich maar liefst 18 combinaties wisten te plaatsen zette hij een tijd van 25.74 seconden op het scorebord en wist zo concurrentie voor te blijven.

 

Ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde dan weer Constant van Paesschen. Die zat in het zadel van de 8-jarige Godlike van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq) en had er 26.07 seconden voor nodig om eindmeet te bereiken. De Brit Graham Babes vergezelde onze landgenoten op de 3de plaats. Hij klokte met de 14-jarige Boucheron (Valentino) af in 26.44 seconden en had zo dus ook een podiumplaats te pakken.

 

Wat verderop in het klassement werd Schmidt ook nog 6de met Quioto (Quintero).

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   GRAHAM BABES   |   JEROME SCHMIDT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions