Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2020 22:15 - Jumping

Gregory Wathelet wint LR in Oliva Nova!

De Grote Prijzen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova werden gisteren al afgewerkt, maar toch stond er ook op deze slotdag van de eerste week nog wel een en ander op het spel! Zo startte de vanmorgen met de 1.45m hoge Longines Rankingproef en dit was zeer naar de zin van onze landgenoot Gregory Wathelet. Die zadelde de 9-jarige hengst Carleyle (Connor) en wist zich samen met nog 16 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin snelde hij naar een finishtijd van 46.36 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden.

 

Ook de 2de plaats kreeg een Belgisch tintje dankzij de in ons land gevestigde Colombiaan Dayro Arroyave. Die was vergezeld van de eveneens 9-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) en Wathelet op exact een halve seconde. Terwijl Leon Thijssen dit weekend in de Peelbergen aan de start kwam was zijn dochter Sanne een van de deelnemers in Oliva. Zij wist vanmorgen met de 14-jarige Con Quidam RB (Quinar) de 3de plaats voor haar rekening te nemen nadat ze een tijd van 47.71 seconden op het scorebord zette.

 

Ook Olivier Philippaers met Le Blue Diamond V’T Ruytershof (Plot Blue) en Jérôme Guery met Crooner d’Hyrencourt Z (Crown Z) wisten zich te plaatsen voor de barrage. Zij werden respectievelijk 5de en 9de waarbij Philippaerts het foutloos hield en Guery 1 springfout verzamelde.

 

TAGS   |   DAYRO ARROYAVE   |   GREGORY WATHELET   |   SANNE THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions