Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2020 21:48 - Jumping

Spits komt seconde tekort voor podiumplaats!

De familie Spits-Ceulemans heeft er weer een druk avondje opzitten! Terwijl gelegenheidsruiter Roy Hanlon vanavond in het Azelhof de 5-jarige hengst Impress-K Van ’t Kattenheye (Indoctro-K Van ’t Kattenheye) aan de start bracht in de PAVO Hengstencompetitie moest Thibeau aan de bak in de 1.40m-1.45m hoofdrubriek van het Nederlandse Kronenberg. En met succes, want in het zadel van de 11-jarige Juragold Bormes (Contact van De Heffinck) wist Thibeau zich er te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden en zijn tijd van 36.25 seconden leverde hem een mooie 4de plaats op!

 

De winst bleef in eigen land dankzij Leon Thijssen en de 10-jarige hengst For President, de zoon van Numero Uno die in het verleden ook nog een tijdje gereden werd door onze landgenoot Viktor Daem. Zij wisten een finishtijd van 33.66 seconden neer te zetten en zo de 20 andere barragisten op afstand te houden.

 

De ander podiumplaatsen gingen beiden naar Duitsland met op de 2de plaats Tobias Meyer. Die zadelde de 11-jarige Edison D.N. (Zirocco Blue VDL) en wist de klok te stoppen op 34.55 seconden. Jana Wargers wist plaats 3 voor haar rekening te nemen. Samen met de 9-jarige Cassia Pleasure V (Cardento VDL) finishte zij in 35.25 seconden.

 

Voor Simon Morssinkhof was er nog een 9de plaats met de 12-jarige Daloa (Lupicor). Hij kreeg een springfout in de barrage.

 

TAGS   |   JANA WARGERS   |   LEON THIJSSEN   |   THIBEAU SPITS   |   TOBIAS MEYER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions