Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2020 18:51 - Jumping

Belgen grijpen naast winst in de Silver GP!

GP-time vandaag op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova. De Silver GP over een hoogte van 1.40m was net voor de middag de eerste die op het programma stond en daarin kwamen onze Belgen met 3 klasseringen in de top 5 van het klassement weer bijzonder sterk voor de dag. Maar de overwinning moesten ze helaas  wel laten aan de Ierse amazone Sophie Dalm. Die snelde met de 10-jarige Fastday VDL (Quaprice du Bois Margot) naar de meet in 43.92 seconden en wist zo nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

En met nipt bedoelen we ook echt nipt, want onze landgenoot Gregory Wathelet zat haar bijzonder dicht op de hielen. Wathelet was vergezeld van de 11-jarige Sandero (Sandro Boy) en kwam met zijn tijd van 43.95 seconden amper 3 honderdsten van een seconde tekort om de overwinning op te eisen. Verder mocht ook Fabienne Daigneux-Lange mee op het podium plaatsnemen. Zij wist de klok te stoppen op 44.74 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert). Verder kleurde ook de 4de plaats Belgisch dankzij Maxime Harmegnies. De stalruiter van Steve Tinti zat in het zadel van de 9-jarige U – Gameboy Z (Ugano Sitte) die hij aan de meet wist te brengen in 44.91 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Loris Berrittella met Italo Ten Doorn (Wandor van de Mispelaere) en een 10de plaats voor Nicola Philippaerts met zijn 12-jarige topper H&M Chilli Willi (Casall).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions