Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2020 22:58 - Jumping

Ann Carton-Grootjans schittert in Leipzig!

Het was al van Mechelen 2018 geleden dat ze nog aan de start verscheen van een vijfsterrenconcours, maar Ann Carton-Grootjans doet het tot nu toe uitstekend op de wereldbekerwedstrijd in het Duitse Leipzig!  Nadat ze zich gisterenavond met een 8ste plaats al wist te klasseren in de 1.45m rubriek deed ze vandaag nog beter en haalde ze in de 1.50m hoofdrubriek de top 5 van het klassement. In het zadel van haar 10-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) snelde onze landgenote vandaag naar een finishtijd van 66.05 seconden wat haar een schitterende 4de plaats opleverde!

 

Het was de Italiaan Emilio Bicocchi die de concurrentie wist te verschalken en bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Hij was vergezeld van de 11-jarige Evita SG Z (Verdi TN) en wist de klok te stoppen in 60.44 seconden. De 2de plaats bleef in eigen land dankzij Michael Jung, die in het verleden vooral furore maakte in de eventing. Jung zette met de 12-jarige Fischerchelsea (Check In 2) een tijd van 61.10 seconden op het scorebord en kon zo helaas niet voor een thuisoverwinning zorgen. De Nederlander Maikel van der Vleuten vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam met de 10-jarige Beauville Z (Bustique) over de meet in 64.91 seconden.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions