Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2020 22:41 - Jumping

67 hengsten gaan door naar de laatste dag!

Op de 2de fase van de BWP Hengstenkeuring in het Azelhof in Lier is de eerste selectie gemaakt. Nadat de kandidaat dekhengsten gisteren al aan de hand werden voorgesteld op de harde en zachte bodem verschenen ze vandaag allen terug in de ring voor het volgende onderdeel. De hengsten optie dressuur werden gewoon in vrijheid getoond terwijl de hengsten optie springen hun kunnen mochten tonen  in het lijntje.

 

Na overleg onder de jury werden er na vandaag nog 67 hengsten weerhouden voor de finaledag van morgen.  Zij worden dan opnieuw in de baan verwacht om de jury de overtuigen hen een ticket te geven voor de 3de fase.

 

Om 08.00u zal er morgenvroeg gestart worden met het vrijspringen voor hengsten uit de andere stamboeken gevolgd door de hengsten uit het BWP Stamboek. De dressuurhengsten mogen allemaal door naar zaterdag en zullen dan aan de longe getoond worden.

 

Klik hier voor de lijst met de hengsten die door stoten naar morgen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions