Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2020 20:27 - Jumping

Olivier Philippaerts grijpt rankingpunten!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva stond vanmiddag de eerst Longines Rankingproef op het programma. In deze 1.45m rubriek, die tevens als kwalificatie gold voor de Grote Prijs van zondag, wist Olivier Philippaerts zich in de picture te springen met zijn 9-jarige schimmelmerrie Freesby de VY (R.O.), een dochter van de hengst Deister die vanmiddag op de BWP Hengstenkeuring in Lier het Elite-label mocht ontvangen. Philippaerts wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en verzekerde zich van een podiumplaats na een finishtijd van 33.03 seconden.

 

Winst was er voor de Braziliaan Pedro Guimaraes Veniss, die de 15-jarige For Felicila (For Pleasure) onder het zadel had. Veniss snelde met de vosmerrie naar de meet in 32.59 seconden en mocht zo de hoofdprijs mee naar huis nemen. Ook de Britse Laura Renwick wist de prestatie van Philippaerts nog te overtreffen. Zij klokte met de 12-jarige Dublin V (Vigaro) af in 32.75 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Ook verderop in het klassement kwamen onze landgenoten nog sterk voor de dag. Zo was er nog een 6de plaats voor Gregory Wathelet met Indigo (Concorde), een 8ste plaats voor Constant van Paesschen met Vendetta Treize (Diamant de Semilly) en een 9de plaats voor Nicola Philippaerts met Khan Vd Kattevennen Z (Kannan).

 

TAGS   |   LAURA RENWICK   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PEDRO VENISS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions