Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2020 20:12 - Jumping

Simon Morssinkhof net naast het podium...

Nadat hij zich gisteren tijdens de openingsdag al een keer in de prijzen wist te rijden heeft Simon Morssinkhof vanmiddag een topklassering weten te behalen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg. In de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie strandde hij er met de 12-jarige merrie Daloa (Luicor) net naast het podium nadat hij in deze speedclass een chronotijd van 67.40 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Bovenaan het klassement stond de Luxemburger Victor Bettendorf, die vorige week net als Andres Vereecke en Gilles Thomas aan de slag was in het Duitse Münster. Bettendorf zat in het zadel van de 12-jarige Colchique du Gibet (Chacco Blue) en wist de klok te stoppen op 62.71 seconden. De Ier Alexander Butler volgde op de 2de plaats. In het zadel van de 8-jarige Gaston d’Ecaussines (Malito de Reves) kwam hij over de meet in 64.28 seconden en was daarmee bij 2.5 seconden sneller dan de Duitser Armin Schäfer. Die vervolledigde met de 9-jarige Zack Zack (Zacharov TN) het podium na een chronotijd van 66.75 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions