Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2020 15:08 - Jumping

Guery en Berrittella scoren in Oliva!

Ook op deze 4de dag van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva blijven onze landgenoten het goed doen! Jérôme Guery wist er zonet de Gold 1.40m rubriek te winnen met zijn 9-jarige hengst Crooner d’Hyrencourt Z, de zoon van Crown Z uit de fokkerij van André Henry. Guery stuurde de voshengst in deze speedclass naar de meet in 57.63 seconden en wist zo de concurrentie met meer dan 2 volle seconden achter zich te houden.

 

Net na Guery kregen we de Fransman Guillaume Foutrier, die de 11-jarige Vitalia d’Ash (Cicero Z) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 59.78 seconden en moest daarmee duidelijk zijn meerdere erkennen in Guery. De Portugees Nuno Tiago Gomes tenslotte wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij snelde met de 14-jarige Sun Flower du Theil (Allegreto) naar een finishtijd van 59.94 seconden.

 

Verderop in het klassement was er ook nog een 11de plaats voor Virginie Thonon met Tristan Horta Z (Tarzan de la Pomme) en een 12de plaats voor Louis Le Grelle met Chrono d’La Rousserie (Quinoto Bois Margot).

 

Silver 1.40m rubriek

 

Vanochtend in de Silver 1.40m rubriek was er ook al Belgisch succes en daarvoor wist Loris Berrittella dan weer te zorgen. Hij rekende op de 12-jarige Italo Ten Doorn (Wandor van de Mispelaere) en wist met het fokproduct van Noel Hebberecht een tijd van 63.09 seconden op het scorebord te zetten.

 

Ook de overwinning kreeg hier een Belgisch tintje dankzij de Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli, vrouw van en met hun stal gevestigd in het Limburgse Hechtel-Eksel. Augustsson Zanotelli finishte met de 9-jarige Germeta W (Mr. Blue) in 61.71 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Ook hier wist de Portugees Nuno Tiago Gomes een podiumplaats op te eisen. Hij kwam met de 11-jarige Varennes d'Argonne (l’Arc de Triomphe) binnen in 63.03 seconden en wist het zo dus net iets sneller te doen dan Berrittella.

 

Fabienne Daigneux-Lange werd nog 6de met Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert) terwijl er voor Jérôme Guery hier een 10de plaats was me Galiano des Fourches (Ugano Sitte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions