Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/01/2020 21:46 - Jumping

Moeskops grijpt naast winst in Kronenberg...

Door het vrije internationale weekend in eigen land zijn er heel wat landgenoten deze week naar onze Noorderburen getrokken voor het tweesterrenconcours van Kronenberg. Zo ook Bunoit Moeskops, die vanavond meteen goed voor de dag kwam in 1.40m kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van zondag. Moeskops had de 10-jarige Damore vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly) gezadeld en leek met zijn finishtijd van 59.33 seconden lang op weg naar de overwinning, maar uiteindelijk werd het net niet en moest hij vrede nemen met de 2de plaats.

 

Het was de snelle Zwitser Pius Schwizer die roet in het eten wist te gooien. Hij kwam als derde laatste starter in de baan en wist met zijn 13-jarige Grand Cooper (Lord Z) in 57.07 seconden nog ruim 2 seconden onder de tijd van Moeskops te duiken. Tenslotte mocht ook de Zweedse Siri Swärd nog mee op het podium plaatsnemen. In het zadel van de 11-jarige Just A Dream Mi Amor (Winningmood Van De Arenberg) wist zij de finish te bereiken in 59.33 seconden.

 

Ook Simon Morssinkhof wist zich nog net te klasseren met zijn 11-jarige merrie Vivolta de Gree (Diamant de Semilly). Zij werden na ook een foutloze omloop 20ste.

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   PIUS SCHWIZER   |   SIRI SWäRD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions