Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/01/2020 07:52 - Jumping

Stephex investeert in Nector Vd Bisschop!

Tijdens Jumping Mechelen werden ze nog 3de tijdens de rubriek voor de 6-jarige hengsten, maar een 2-tal weken later heeft Pieter Kenis afscheid moeten nemen van de voshengst Nector Vd Bisschop. Er waren de laatste dagen her en der al wat geruchten over de verkoop, maar Kenis liet ons nu weten dat Nector naar de stallen van Stephan Conter verhuist.

 

Nector Vd Bisschop is een zoon van Echo Van ’t Spieveld en zoals zijn naam al deed vermoeden een fokproduct van Tom De Craene van Stoeterij Van De Bisschop. Als veulen werd hij aangekocht door Jan Janssens van Stal ’t Janshof. Als 4-jarige was het Muriel Coppin die in het zadel zat van de voshengt en na een korte passage onder het zadel van Kim Thiry nam Pieter Kenis in de zomer van 2018 de teugels over. En met succes! In de 12 internationale rubrieken waarin ze samen aan de start kwamen wisten ze alle basisomlopen foutloos af te leggen.

 

Maar ook in de PAVO Hengstencompetitie van vorig jaar waren ze bijzonder succesvol. Zo wisten ze in alle 4 de manches een foutloze omloop af te leggen en winst in de finalerubriek in het Sentower Park leverde hen een 3de plaats op het in eindklassement. Komend weekend zal Nector Vd Bisschop in Lier aan de start verschijnen met Kendra Brinkop.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions