Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/01/2020 12:17 - Jumping

Vicky Van de Poel’s La Costa naar Eurohorse!

Opnieuw transfernieuw uit de stallen van de Antwerpse amazone Vicky Van de Poel. Via facebook laat ze namelijk weten dat ze haar 9-jarige merrie La Costa verkocht heeft aan Axel Verlooy en dat ze in de toekomst te zien zal zijn onder het zadel van Jos Verlooy.

 

Van de Poel: “Een beetje emotioneel neem ik afscheid van La Costa. Ik ben echt trots op wat we samen bereikt hebben. 8 jaar geleden arriveerde ze als veulentje bij ons op stal en enkele weken geleden sprongen we onze eerst 1.55m proef. Ik wens Axel en Jos alle geluk met haar!”

 

La Costa werd gefokt door Geert Baart en is een dochter van Gitano Van Berkenbroeck uit een Calvino Z moeder. Als 6-jarige werd ze in 2017 2de tijdens het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves. Op internationaal gebied haalde ze vorig jaar de top 10 tijdens de internationale concoursen van Luik, Valkenswaard en Salzburg.

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions