Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2020 13:29 - Jumping

Andres Vereecke wint nu ook de Grote Prijs!

Nadat hij er zaterdagnamiddag al de kwalificatie voor de Grote Prijs wist te winnen heeft Andres Vereecke gisterenavond in het Duitse Münster ook de K+K Grote Prijs zelf weten te winnen! Vereecke was opnieuw de sterkste van zijn 12-jarige Igor vd Wittemoere (Cooper Van de Heffinck). In een 11-koppige barrage snelde hij naar een finishtijd van 34.41 seconden en wist zo zijn tweede auto te winnen op amper 2 dagen tijd!

 

Ook de 2de plaats was voor ons land dankzij Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas. Die had de 10-jarige Calleryama (Casall) onder het zadel, maar kwam met zijn tijd  van 35.50 seconden ruim een seconde tekort om de overwinning op te eisen. De Duitser Philipp Schulze Topphoff vergezelde onze jonge landgenoten op het podium. Hij klokte met de eveneens 10-jarige Concordess NRW (Congress) af in 37.18 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

Ook vader Koen Vereecke en 10-jarige de Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) waren er opnieuw bij in de barrage. Zij zetten in 36.15 seconden ook een scherpte tijd neer, maar helaas vielen daarbij ook 2 balken naar beneden waardoor ze finaal vrede moesten nemen met plaats 11.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions