Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2020 13:03 - Jumping

Nieuwe troef voor Thibeau Spits!

Met onder andere Bellissimo Z, Classic Touch DH en Juragold Bormes had de jonge Thibeau Spits natuurlijk al enkele toppaarden onder het zadel. Kristel Ceulemans liet gisteren via haar facebookpagina echter weten dat er daar nu nog eentje aan toegevoegd werd. Van de familie Hamerlinck krijgt het VLP Talent van 2019 namelijk  de 12-jarige merrie Isolde Van De Heffinck voor te rijden.

 

Isolde Van De Heffinck is een dochter van Contact Van De Heffinck en een halfzus van onder andere Check Picobello Z (VDL Cardento), die op 1.60m niveau sprong met Severin Hillereau en Lucy Davis. Isolde was de afgelopen 2.5 jaar te zien onder het zadel van de gewezen Portugese kampioen Rodrigo Almeida. Die wist in die periode talloze keren de top 10 van het klassement te halen en wist proeven te winnen in Gent, Kronenberg en Valkenswaard. Voordien waren het Brecht Bille, Perry Geryl en Joe Clee die de merrie aan de start brachten.  

 

TAGS   |   RODRIGO ALMEIDA   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions