Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2020 23:42 - Jumping

Jérôme Guery wint de GP van Opglabbeek!

Na de uitstekende prestaties van de afgelopen dagen hebben de Belgische ruiters en amazones  vanmiddag in het Sentower Park ook de CSI2* GP volledig naar hun hand weten te zetten! Van de 15 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage waren er namelijk maar liefst 8 landgenoten. Het was uiteindelijk Jérôme Guery die met de overwinning ging lopen in deze eerste Grote Prijs van het nieuwe jaar. Guery, die gisteren in de 1.40m hoofdrubriek ook al 2de werd, had vandaag de 12-jarige ruin Diego (Verdi TN-) onder het zadel en samen wisten de concurrentie achter zich te laten na een finishtijd van 38.98 seconden.

 

Zilver was voor de Ierse ruiter Ivan Dalton. Die was vergezeld van de 10-jarige Ajaccienne (Calvaro F.C.), maar had er in 39.74 seconden toch net iets meer tijd voor nodig om zijn barrage af te leggen dan Guery. Gregory Wathelet wist vandaag de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Ook hij hield met de 11-jarige Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve) opnieuw foutloos en mocht na een tijd van 41.04 seconden opnieuw op het podium plaatsnemen.

 

Gudrun Patteet werd nog 5de met Sea Coast Pebbles Z (Picasso), Ugo Berrittella 6de met Utah van de Rock (Limbo), Pieter Clemens 8ste met Horizon de Regor (Obourg), Nico Baerts 9de met D (Douglas), Bart Clarys 10de met Joie de Toulon (Toulon) en Annelies Vorsselmans 13de met Wilandro 3 (Unistar).  

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   GUDRUN PATTEET   |   IVAN DALTON   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions