Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2020 22:10 - Jumping

Andres Vereecke wint kwalificatie in Münster

Terwijl in eigen land heel wat toppers deze week aan de start komen in het Limburgse Sentower Park is de familie Vereecke afgezakt naar Duitsland voor de K+K Cup van Münster. En opnieuw met succes want zoon Andres wist daar vanmiddag de kwalificatierubriek voor de K+K Grote Prijs op zijn naam te schrijven. Andres zadelde opnieuw zijn 12-jarige topper Igor vd Wittemoere (Cooper Van de Heffinck) en wist de concurrentie achter zich te laten nadat hij in een 12-koppige barrage een tijd van 36.54 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Jan Wernke met de inmiddels 18-jarige Queen Mary 10 (Contendro I). Hij deed een uitstekende poging om Vereecke het vuur aan de schenen te leggen, maar kwam met zijn tijd van 36.74 seconden uiteindelijk 20 honderdsten van een seconde tekort om de winst op te eisen. De snelle Luxemburger Victor Bettendorf vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij wist met de 13-jarige Chactus (Chacco Blue) de eindmeet te bereiken in 40.32 seconden.

 

Naast Andres was ook vader Koen een van de barragisten. Hij kreeg met de 10-jarige Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) een springfout en moest finaal vrede nemen met plaats 10.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   JAN WERNKE   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions